B2B

Mobitronics is uw partner voor al uw ICT-toepassingen. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuze op het gebied van hardware en software.
Kwaliteit en service zijn bij ons geen loze beloftes maar dagelijkse werkelijkheid.  Het is onze missie om ICT Service & -kwaliteit aan eerlijke prijzen te leveren, ook aan zelfstandigen en KMO's, zodat zij zich kunnen toeleggen op wat voor hén belangrijk is, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over, of tijd en moeite moeten verspillen aan problemen en uitdagingen in hun ICT-infrastructuur en -gebruik.

Servers/netwerken

Een goed onderhoud van uw serverpark is ontzettend belangrijk. Bovendien worden de nieuwe technologieën steeds complexer en dit vraagt beheer van specialisten. Het fulltime inhuren van specialisten is een kostbare zaak en door de omvang van de meeste netwerken bij de KMO is dit niet noodzakelijk. Door uw server van de juiste zorgen te voorzien voorkomt u onverwachte kosten en downtime.

Mobitronics biedt u hiervoor de ideale oplossing, al dan niet in samenwerking met uw eigen systeembeheerder.

 

Microsoft Small Business Specialist.

Mobitronics bvba heeft zijn Microsoft Small Business Specialist statuut vernieuwd voor versie 2010. Om aan te tonen dat Mobitronics bvba de ICT partner is voor KMO klanten, hebben we op dit specialisme gefocust.

De kwalificatie Microsoft Small Business Specialist betekent dat de juiste adviescompetenties en technische competenties in huis zijn om voor elke KMO klant een passende Microsoft oplossing te kunnen aanbieden en realiseren.

 

Computer

Een greep uit ons assortiment :

Notebooks
Computers
PC op maat

Meer weten

Multimedia

Tarieven :

Gsm / Smartphone
Proximus

meer weten

Webservices

Webservices :

Webhosting
Webdesgin
Cloud Computing

meer weten

Service & Support

Service & Support :

Hardware Info
Hulp op afstand
Prijslijst

 

 

meer weten